Broker Themeset
   
 
 
 

 

 

 

 

 

   

 
 

 

HERPLAATSING - WARME MAND GEZOCHT !!!!!

 

 

 

Eigenaren van een Zwitserse Witte Herder, die om welke reden dan ook een nieuw thuis/baasje zoeken voor hun hond, kunnen dit laten vermelden op deze pagina van de ZWHVN-site. De Zwitserse Witte Herder Vereniging wil u hiermee een platform bieden om eventuele belangstellenden te bereiken, maar aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de gevolgen van een contact, de informatie die wordt gegeven, de overdracht van de hond tussen de eigenaar en de 'nieuwe eigenaar', noch voor de toestand waarin de hond tijdens of na de overdracht verkeert.

 

Op deze pagina kunnen alleen Zwitserse Witte Herders worden aangeboden voor herplaatsing, die een stam-boom hebben en gefokt zijn onder de voorwaarden die de ZWHVN aan haar fokkers stelt.

Honden worden om heel verschillende redenen aangemeld voor herplaatsing.
Mocht u de aanschaf van een Zwitserse Witte Herder overwegen, vraag u dan eens af of een herplaatshond voor u misschien een optie is.

De eventuele vergoeding die gevraagd wordt voor een herplaatser is een zaak tussen de huidige eigenaar en de eventuele nieuwe baas van de hond.
 
De ZWHVN is hierin geen partij.
 
Het is niet de bedoeling dat fokkers van de ZWHVN via de herplaatssite om bemiddeling vragen bij de
verkoop van een hond die onverhoopt bij hen is terug gekomen.

 

Ook met betrekking tot herplaatsers kunt u contact opnemen met:

 

Mevr. M. van Dijk-Dijken

E-mail: pupinfo@zwhvn.nl
Tel: 06-49860206

(U wordt vriendelijk verzocht niet meer te bellen na 21.30 uur)